Шампиони угостили малишане са оштећењем слуха

46

Крај сезоне у Љутице Богдана, по традицији, украсили су шампионски трофеји, а пример правих шампиона демонстрирали су наши млађи кадети који су угостили другаре из Дома за децу са оштећењем слуха.

Бисери рођени 2003. године, после веома успешне такмичарске године у којој су освојили Кадетску лигу Београда и прегршт интернационалних турнира, знатно растерећенији период су искористили да испуне сан малишана са оштећеним слухом и са њима поделе искуство како је бити део Црвене звезде.

Данило Тешић и Александар Ћурчић, тренери у стручном штабу Марка Неђића, адаптирали су тренинг најбољег тима у Београду за госте, а да се деца осете као код своје куће побринули су се чланови једне од наших најталентованијих генерација.

Десетак малишана имало је прилику да у потпуности стекне утисак како је бити део Црвене звезде. Одрадили су тренинг по пограму шампиона, после којег су имали прилику да се друже са црвено-белим надама и боље се упознају са историјом клуба.

Прелепо је било угостити малишане који обожавају Црвену звезду и фудбал. Показали су завидно знање са лоптом и право је уживање било одрадити тренинг са њима. Надамо се да ће нам поново доћи у госте – рекао је Богдан Петровић, нападач млађих кадета Црвене звезде.

Задовољан чињениоцом да су чланови Дома за децу са оштећеним слухом са осмехом напустила терене из југа Маракане, утиске је сумирао и Марко Неђић.

Свесни смо да дрес Црвене звезде носи посебну одговорност. Црвено-беле боје обавезују нас на више од фудбалских успеха. Звездини играчи су идоли многих и зато су овакве акције посебно драгоцене. Тренинг који смо одрадили био је јединствено искуство за наше госте, али и играче који су показали да оправдано носе грб нашег највећег клуба – рекао је тренер млађих кадета Звезде.

Пред растанак, Звездини шампиони су малишанима уручили поклоне уз позив да опет посете стадион „Рајко Митић“. Потврдан одговор и искрен осмех гостију били су признање веће од свих освојених на зеленом тепиху за трофејну генерацију.

Претходни текстМарко Николић шампион Медитерана
Следећи текстТомић и Добрић: Уз подршку до важне победе