Панков прво појачање за нову сезону

164

Шампион Србије довео је прво појачање пред нову сезону. Уговор до лета 2022. године са Црвеном звездом данас је потписао Радован Панков.

Доскорашњи штопер Радничког из Ниша прво је појачање Црвене звезде пред нову сезону. Двадесеттрогодишњи дефанзивац, поникао је у Војводини, одакле се отиснуо у иностранство, односно Русију где је бранио боје Урала. По повратку у Србију Панков је носио дрес вицешампиона Србије, а парафом на уговор у Љутице Богдана, у друштву председника Црвене звезде Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле, остварио је дечачки сан.

Испунила ми се жеља да постанем фудбалер Црвене звезде. Знам какву сам одговорност преузео облачењем црвено-белог дреса и надам се да ћу у редовима српског шапиона дати допринос у стварању нових успеха клуба – рекао је Панков.

Први новајлија поново ће имати прилику да у дефанзивној линији сарађује са Гајићем и Бабићем са којима је у дресу младе репрезентације Србије стигао до светске круне 2015. године на Новом Зеланду.

Пре доласка сам разговарао са Бабићем и Гајићем, али и Мирком Иванићем који ми је био капитен у Војводини. Са нестрпљењем ишчекујем да поново заиграмо заједно, али и да осетим добро познату подршку звездаша. Волео бих да нас бодре у што већем броју, а ми ћемо дати све од себе да у квалификацијама за Лигу шампиона поновимо прошлогодишњи успех – изјавио је Панков.

Панков ће се новим саиграчима придружити на окупљању, које је заказано за другу недељу јуна.

Претходни текстЗвездаши, поново је важно!
Следећи текстЦрвено-бела архитектура