30. титула!

210

Фудбалери Црвене звезде су нови-стари шампиони Србије!

Изабраници Владана Милојевића одбранили су титулу победом над екипом Младости резултатом 1:0, голом Милана Павкова, па су црвено-бели 30. пут постали државни шампиони.

Уједно, „пришили“ смо и трећу звездицу на грб Црвене звезде!

Сезона за памћење ушла је у саму завршницу и у петом од седам кола плеј-офа, наши фудбалери су успели да осигурају титулу, односно направе довољну бодовну разлику коју другопласирани Раднички не може да угрози.

Владан Милојевић и његови изабраници су на врху табеле од првог кола и на лидерском месту завршавају сезону 2018/2019, а титула остаје на Маракани! До краја сезоне 2018/2019. у доигравању Суперлиге остало нам је још гостовање Пролетеру и дуел са Напретком у последњем колу на нашем стадиону.

Сезона ће се, поред 30. титуле, сигурно памтити и по обарању рекорда непобедивости, јер смо од октобра 2017. године нанизали чак 57 утакмица без пораза, чиме смо надмашили претходни успех од 51 меча заредом.

Такође, легендарни Ненад Милијаш је уписао 250. наступ у дресу вољеног клуба, а свако од играча уткао је себе у нови успех за понос и памћење!

Браво, Звездо!

Претходни текстШампиони!
Следећи текстМилојевић: Заслужена титула