Иванић: Желимо победу

46

Црвена звезда ће 160. вечитим дербијем, заказаним за четвртак од 19 часова на стадиону „Рајко Митић“, наставити првенствену трку, а дуел са највећим ривалом по традицији је сусрет који са собом носи више од три бода.

Са нестрпљењем ишчекујемо дерби. Утакмица је значајна јер нам је Раднички пришао на четири бода па нам је још битније да остваримо победу, а сусрети са вечитим ривалом су сами по себи посебни. Очекујем да покажемо зашто смо најбоља екипа у Србији – рекао је Иванић.

Везни фудбалер Црвене звезде нагласио је да су играчи извукли поуке из претходних сусрета.

Пораз од Чукаричког је имао утицај. Пробудио нас је и сматрам да је из тог угла дошао у правом тренутку за нас. Мало смо се опустили што не бисмо смели да дозволимо себи. Научили смо лекције и не треба да се враћамо на тај сусрет. Искуство смо стекли и из претходних дербија, анализирали смо више пута прошло гостовање Партизана. Био је то тврд меч, не баш леп за публику. Сигуран сам да ћемо овај дерби одиграти боље, да ћемо наметнути свој ритам и остварити жељени циљ.

Тријумф у дуелу 33. кола Суперлиге имао би вишеструки значај за шампиона Србије.

Победа би представљала значајан корак ка одбрани титуле, али ни у том случају првенство не би било готово. Свесни смо колика је жеља звездаша да ову првенствену трку украсимо слављем у дербију, а све што могу да кажем јесте да и ми, као и они, жељно ишчекујемо овај сусрет и највише желимо победу – изјавио је Иванић.

Претходни текстУспешно одржан Звездин камп у Бечу
Следећи текстЗа понос – 903 звездаша дало крв