Звездини таленти најбољи у Србији

53

Звездини таленти рођени 2008. године освојили су Мини-макси лигу оставивши сјајан утисак на завршном турниру одржаном у Јагодини.

Ученици тренера Савковића и Кузељевића су током групне фазе савладали Јагодину, Петлић из Зрењанина и Данди из Новог Пазара, а тријумфални низ наставили су и у полуфиналу победом над Спорт клубом 99 из Новог Пазара.

Феноменалну сезону украсило је узбудљиво финале против крушевачког Дуела, а победнички пехар припао је Црвеној звезди после боље извођених једанаестераца.

Као прваци свог региона смо изборили учешће на завршном турниру и међу осам најбољих екипа из Србије показали смо да се развој ових дечака одвија у правом смеру. Момци су демонстрирали како се понаша и бори играч који носи црвено-бели дрес. Истакао бих и сјајну организацију такмичења, све је протекло у најбољем реду, деца и гледаоци су уживали у фудбалу – рекао је Милан Савковић, тренер Звездиних бисера.

Подсетимо, ово је друго признање које су таленти рођени 2008. године донели на терене иза југа Маракане у последњих недељу дана пошто су недавно освојили треће место на Валтер купу у Сарајеву.

Претходни текстПола деценије од преокрета
Следећи текстУ Подгорици као да је 0-0