Загревање играча и звездаша за Пролетер

52

Врло занимљиво дружење на Ади Циганлији ове суботе било је право загревање за недељу и утакмицу са Пролетером од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“.

Било је то традиционално дружење звездаша са црвено-белим фудбалерима пред нови суперлигашки меч. На самом улазу на Аду Циганлију окупио се велики број звездаша, који су били у прилици да се дружи са квартетом наших асова.

Немања Милуновић, Срђан Бабић, Дејан Јовељић и Алекса Вукановић провели су неколико сати у давању аутограма на својим картицама, а неизбежно је било и фотографисање, и тако су наставили низ акција у којима црвено-бела публика има прилику да се упозна са својим идолима.

Главни догађај поред дружења са Звездиним играчима био је турнир у људском стоном фудбалу. Пријавило се чак 12 екипа са по шест играча, узраста 7-15 година, а радује што је учествовао и велики број девојчица.

Сви учесници су добили по улазницу за сутрашњу утакмицу са Пролетером и имаће прилику да бодре своје идоле у последњем сусрету пред плеј-оф и поделу бодова.

Виђено је неколико врло занимљивих и неизвесних партија, све у духу фер-плеја и дружења за памћење. Играло се по елиминационом систему и турнир је освојила екипа „Сремчице“, чији су играчи као награду добили по дрес Црвене звезде и имали су јединствену прилику да одиграју ревијалну утакмицу стоног фудбала са нашим фудбалерима.

Стварно нам увек прија када видимо колико нас људи подржава. Овакве акције су прилика да се дружимо са нашим навијачима и да им се барем мало, поред победа, одужимо за сву подршку коју нам пружају. Најмање што можемо је да мало попричамо са њима, сликамо се и поделимо аутограме. Надамо се да ће у што већем броју доћи и у недељу на Маракану да заједно направимо још један корак ка дуплој круни – поручио је штоперски тандем Милуновић-Бабић, а нападачи Вукановић и Јовељић су додали:

Навијачи су наш велики покретач и без њих ни ми не бисмо били ту где јесмо. Управо зато нам је задовољство да се дружимо са њима кад год можемо. Овог пролећа стварно имамо фантастичну подршку и нека нас навијачи носе до остварења циљева, а да се прво заједно радујемо у недељу – рекли су Вукановић и Јовељић.

Последњи дуел на Маракани пред плеј-оф и сусрет са Пролетером у недељу од 19 сати прилика је да изабраници Владана Милојевића осете што снажнији ветар у леђа са трибина на путу ка дуплој круни.

Претходни текстЦрвено-бели јуниори у финалу АБА лиге
Следећи текстРапсодија црвено-белих вредна финала АБА лиге