Милојевић: Празник фудбала у Паланци

44

Фудбалери Црвене звезде ће сутра одиграти последњу утакмицу у гостима пред плеј-оф, а уочи дуела против ОФК Бачке сутра од 17 часова, стратег црвено-белих је бираним речима говорио о предстојећем изазову.

Ривал је добар тим, са јасним амбицијама, са друге стране, гостовање Звезде је увек празник и додатни мотив. Искуство из претходне сезоне нам говори да неће бити лако у Бачкој Паланци. Противник је квалитетна и дисциплинована екипа, посебно добра на домаћем терену. Одлично функционишу као тим, предвођени Жарковићем, Радиновићем, Бјелошем, Зоговићем… Приступамо овој утакмици као и свакој претходној, са поштовањем ривала, али и уз највише амбиције – рекао је стратег црвено-белих.

Милојевић је са задовољством истакао да су сви играчи спремни за утакмицу 29. кола.

Гобељић се опоравио од повреде и поново је у пуном тренажном процесу, али нећемо журити. Видећемо после тренинга за којих 18 играча ћемо се определити. У конкуренцији су и Стојковић и Иванић који су одиграли два дуела за репрезентацију Црне Горе.

Шампион Србије ће поделу бодова дочекати на првом месту, четврту годину заредом.

Поредак је такав какав је. Раднички и ми смо у трци за титулу, али не желим да умањим ни шансе Чукаричког, Партизана и Младости. Првенство је непредвидиво, деле се бодови, а да је неко покушао да погоди поредак на почетку сезоне не верујем да би погодио. Победа у овој фази вреди практично бод и по, а током плеј-офа је у оптицају још 21 бод. Добро је што се играју плеј-оф и плеј-аут због броја дуела, али питање о подели бодова доноси дискусију. Дефинитивно је првопласирани једини тим који не профитира у овој ситуацији – рекао је Милојевић.

Претходни текстКадети и омладинци настављају шампионске трке
Следећи текстГосподски манири 3