Борјан: Част је носити капитенску траку

196

Црвено-бели продужиил су серију непобедивости против Мачве (2:1), а екипу је као капитен у 28. колу Суперлиге предводио Милан Борјан.

Сјајни голман је заједно са саиграчима дошао до 54. узастопне утакмице без пораза у домаћем шампионату, и то после преокрета.

Истина, волим када сачувам мрежу, то је нама голманима примарни задатак, али је најбитније да смо против Мачве освојили нова три бода. Серија без пораза је изузетна, само се не оптерећујемо тиме, већ идемо корак по корак ка титули. Направили смо још један успешан ка циљу, а то је дупла круна, и сви смо подређени том тимском успеху – нагласио је Борјан.

Звездин чувар мреже је други пут носио капитенску траку на званичном мечу.

Велика је част бити капитен у клубу као што је Црвена звезда, поносан сам и на ту улогу. Ту сам када треба да предводим саиграче. Сви смо ту да заједно допринесемо успесима и да што више трофеја стигне на Маракану, то је важније него ко од нас носи траку.

Навијачи су још једном направили фантастичну атмосферу на Маракани и помогли да се дође до тријумфа.

Још једном су показали да су најбољи навијачи на свету. Њихова енергија је непроцењива, док је на нама да им победама узвратимо на сјајној подршци из утакмице у утакмицу. Велики број навијача долази овог пролећа и то нам стварно много значи када видимо да су трибине све пуније.

Црвено-бели у среду од 17 часова гостују Бачкој у оквиру 29. кола Суперлиге, што је претпоследњи дуел пред плеј-оф.

Добро познајемо све предности и мане противника. Ипак, све зависи од нас, ако будемо играли како умемо, верујем да неће бити проблема. Такође, и наш стручни штаб увек сјајно анализира сваког ривала, па ћемо бити максимално спремни за све што нас чека на терену – завршио је Борјан.

Претходни текстПоследње коло Мини лиге, дупли програм на Бањици
Следећи текстГосподски манири 2