Родић: Једва чекам да заиграм

49

Још једна добра вест за шефа стручног штаба Владана Милојевића и све звездаше – Милан Родић вратио се у пун тренажни процес.

Репрезентативни леви бек нешто дуже је одсуствовао са терена због повреде левог колена која је почела да га мучи још на припремама у Анталији.

Родић је најпре полако улазио у ритам и од овог понедељка се у потпуности вратио раду са екипом.

За фудбалера је најгоре када је ван терена. Паузирао сам око месец и по дана, ван строја сам био од 8. фебруара и контролне утакмице са Марибором у Турској. На срећу, повреда колена је сада иза мене и спреман сам за све што нас чека – рекао је Родић и додао:

Једва чекам да опет заиграм. Прво сам кренуо нешто лакше да тренирам и од данас могу максимално да радим са екипом, што ме посебно радује. Ужелео сам се и терена и утакмица. У суботу дочекујемо Мачву и ту сам да помогнем колико је потребно.

Искусни леви бек бодрио је саиграче заједно са скоро 30.000 гледалаца у просеку током пролећног дела сезоне у домаћем првенству.

Атмосфера на Маракани је увек феноменална. Наши навијачи сваки пут направе амбијент у коме је уживање играти и много ми је драго што публика у толиком броју долази на трибине ове године. То ми је додатни мотив да се што пре нађем на терену.

Звезда је у прошлом колу на гостовању Раду додатно побољшала рекорд непобедивости и уписала 53. узастопну утакмицу без пораза у Суперлиги.

Серија у којој се налазимо је невероватна, али се трудимо да се не оптерећујемо тиме. Нама је најбитније да остваримо тријумф у свакој следећој утакмици и да успешно прескачемо све препреке на путу до нашег циља, а то је дупла круна ове сезоне – завршио је Родић.

Црвено-бели после репрезентативне паузе играју са Мачвом на свом терену у суботу од 19 часова.

Претходни текстЖижић: Звездини бисери пред блиставим каријерама
Следећи текстЗвезда ТВ – Непобедиви