Сви Звездини репрезентативци

81

Предстојеће две недеље резервисане су за репрезентативне обавезе, па неће сви фудбалери имати неколико дана предаха.

На списку А репрезентације Србије из редова Црвене звезде нашао се везиста Бранко Јовичић.

„Орлови“ пред собом имају два сусрета, а први је пријатељска утакмица уочи почетка квалификација за Европско првенство 2020. године.
Популарни Бакула имаће прилику да брани боје националног тима у провери против Немачке у Волфсбургу 20. марта, као и на гостовању Португалу у Лисабону пет дана касније, на самом старту Б групе квалификација за ЕП.

Борбу за ЕУРО2020 почиње и Црна Гора, а позив су добила двојица Звездиних фудбалера – Филип Стојковић и Мирко Иванић. Њих чекају утакмице против Бугарске и Енглеске.

На интернационалну дужност јавиће се и сјајни голман Милан Борјан. Чувар црвено-беле мреже и репрезентације Канаде добио је позив за меч квалификација КОНКАКАФ Лиге Нација са Француском Гвајаном, који је на програму 24. марта у Торонту.

Млада репрезентација Србије већ се пласирала на Европско првенство у Италији и Сан Марину, а селектор Горан Ђоровић је за пријатељски сусрет у Пољској (26. март) позвао четворицу наших фудбалера.

На списку „орлића“ нашли су се дефанзивци Срђан Бабић и Милан Гајић, као и голгетер Дејан Јовељић, односно леви бек Алекса Терзић који пролећни део сезоне проводи у Звездиној филијали Графичару.

Омладинска репрезентација Србије, коју чине момци рођени 2000. године и млађи, покушаће кроз Елит рунду квалификација да избори пласман на Европско првенство, које се одржава у Јерменији овог лета.

За утакмице против Украјине, Белгије и Италије, конкурисаће и голман црвено-белих омладинаца Милош Гордић, односно Жељко Гаврић који брани боје Графичара.

Претходни текстЗвезда ТВ | Тврдо језгро
Следећи текстЗавршен конкурс за реконструкцију стадиона