Гајићев први тренинг у Звезди

46

Дан после утакмице и победе над Работничким (2:1), пете укупно током зимских припрема, наши фудбалери одрадили су јутарњи тренинг на терену.

Киша је заменила сунце које је било на снази претходних дана у Анталији и ни јаке падавине на моменте нису омеле црвено-беле у раду.

Први тренинг у Звезди имао је и нови десни бек Милан Гајић, који је дан раније стигао у Турску и посматрао дуел са македонским тимом.

Последње појачање одлично се снашло на терену са новим саиграчима и добро је извршавао све задатке стручног штаба.

Изабраници тренера Владана Милојевића су после загревања и додавања уз замену места прешли на једну од главних вежби.

Циљ је био покретање акција, улазак у средину и размена пасова уз продор на скраћеном простору. Задатак је био и да се одигра дупли пас из прве око замишљених ривала, односно рад на убрзању игре.

Више пута је могло да се чује: „Браво, момци. Тако је, то је добро“, чиме је шеф стручног штаба Владан Милојевић показао задовољство.

Потом се прешло на игру шест на шест, уз један или максимално два додира с лоптом уз помоћ два џокера. И ту се новајлија Гајић прилично добро снашао и деловало је као да му ово није први тренинг у црвено-белом.

За крај је остављена игра на два гола између центра игралишта и казненог простора, такође на ограниченом простору. Играли су „црвени“ против „жутих“ четири на четири са џокерима поред статива, гол је био признат само ударцем из прве и одбрана је имала максимално три додира док је у офанзиви била слободна игра.

Последњу проверу у Анталији наши фудбалери имаће 8. фебруара против Марибора од 15 часова (17 по локалном) уз директан пренос на клупском Јутјуб каналу.

Претходни текстЦвеће Манчестера
Следећи текстПети црвено-бели дерби ове сезоне