Милојевић: Лудогорец одлична провера

30

Нова провера за фудбалере Црвене звезде и нова победа, овог пута над бугарским Лудогорецом. Изабраници Владана Милојевића били су бољи резултатом 3:1.

Већ сам говорио да резултат није најважнији, али свакако да прија када победите. Знамо нашу историју са Лудогорецом, ово може да буде неки наш реванш. Шалу на страну, ово је била утакмица против озбиљног, одличног противника тако да сам задовољан оним што смо показали на терену – рекао је Милојевић.

Инструкције стручног штаба са тренинга црвено-бели спроводе у дело на терену.

У великој мери сам задовољан како играчи спроводе у дело оно што увежбавамо на тренинзима. Све оно што радимо се види и у нашој игри на утакмицама. Посебно ми је драго што видимо да се новајлије уклапају у наш систем игре. Нема ту много филозофије, треба анализирати утакмице, видети који су добри делови игре, додатно их побољшати, као и шта треба исправити. То је цела мудрост фудбала.

Поред победе, најјачи утисак оставила је фантастична физичка припремљеност наших фудбалера.

На Кипру смо одрадило базични део припрема, имали смо одличне услове да се спремимо на најбољи могући начин. Сви тренинзи су били конципирани на стицање физичке припреме. И пре одласка на Кипар, самим резултатима које су наши фудбалери остварили на тестирању били су одлични. Они фактички нису ни имали одмор, одиграли смо 37 утакмица у јесењем делу полусезоне. Показали су моји играчи да су прави професионалци, спроводили су програм који су добили од кондиционог тима и пре него што смо се окупили. Утакмицама на припремама приступају као да су првенствене – поручио је Милојевић.

Претходни текстСавладан и Лудогорец у Турској
Следећи текстЦрвено-беле успешне на почетку Мини лиге