Бабић: Улазимо у одличан ритам

43

Звездина одбрана одлично функционише, показало се то и на пријатељској утакмици против бугарског Лудогореца – 3:1.

Победа је, наравно, важна, али је још битније да улазимо у ритам. Сваком мечу приступамо исто, са огромном жељом за победом, па је тако и на припремама. Можда смо овог пута били и посебно инспирисани пошто нам је Лудогорец стари дужник. Сви се сећамо двомеча са бугарском екипом. Виђени су на утакмици заиста лепи голови, али резутат није примаран, сада је фокус на томе да се што боље припремимо за наставак сезоне – рекао је Бабић.

На три припремне утакмице у Турској наши фудбалери примили су само један гол, савладани су Нордхаузен 2:0 и Аустрија Беч 3:0, уз тријумф над Акритасом од 8:1 на Кипру.

Одбрана је наше добро познато оружје. Одлично смо ушли у утакмицу. Противник је преузео иницијативу на почетку другог полувремена, али брзо смо се вратили и показали своју доминантност. Види се да улазимо у ритам, што је изузетно битно с обзиром на то да нас за две недеље очекује почетак пролећног дела сезоне.

Високи штопер показао се као изузетно јака карика у Звездиној одбрани.

Не размишљам о личном учинку на терену никада. Важно ми је да екипа одлично игра, када побеђујемо и бележимо добре резултате ја сам срећан – закључио је Бабић.

Претходни текстПротив Олимпије без Милана Томића
Следећи текстТерзић: Борјан остаје до 2023.