Гобељић: Једва чекамо утакмице

56

Неуморни универзалац Марко Гобељић први је рапортирао од доласка у Турску на други део зимских припрема.

Јуче смо одрадили тренинг опоравка у теретани. Био је нешто напорнији пут, па смо мало и одморили. Ипак, већ смо наставили пуним темпом, имали смо нешто јачи тренинг пре подне, још један нас чека поподне и спремамо се за утакмицу у понедељак против Нордхаузена – каже Гобељић.

Осврнуо се и на немачког нижелигаша који ће први тестирати фудбалере Црвене звезде у Анталији, а поменути меч бићете у прилици да пратите у директном преносу на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда, у понедељак од 17 сати.

Искрено, не знамо много о противнику, трудићемо се да одиграмо што боље. Ипак је у току припремни период и на нама је да што више истрчимо, али и одрадимо тактички све што шеф Владан Милојевић буде тражио од нас и да се тако што боље сремимо за наставак домаћих такмичења.

Иза црвено-белих је базичних 10 дана припрема на Кипру, као и непуна три дана у Београду. Сада следи онај део припрема коме се играчи много више радују.

Преживели смо тај кондициони део који ми играчи, искрено, баш и не волимо. Сада иде овај лепши део и утакмице на свака два-три дана, тако да ће нам бити занимљивије. Добро смо се потрошили јутрос на тренингу, али настављамо пуном паром поподне како бисмо што боље одиграли утакмицу сутра.

И Гобељић није крио одушевљење условима које имају у Анталији.

Хотел је феноменалан, можда да је мало време боље, али ни овако није лоше, јер је терен тврђи, па није проблем ако буде и кише. Свакако су услов изванредни, одушевљени смо свим садржајем и на нама је само да још јаче радимо и спремимо се за све пролећне изазове – завршио је Гобељић.

Претходни текстАкценат на дубини и брзини игре
Следећи текстФељтон о Шекију (XVII) – Тренерске воде