Звезда и Визура у понедељак за пласман у финале

171

Одбојкашице Црвене звезде у понедељак (18 часова) дочекују Визуру у реванш мечу полуфинала Купа Србије.

Црвено-беле су у првој утакмици доживеле пораз резултатом 3:1, по сетовима 25:22, 25:22, 19:25, 25:23 и у реваншу им је потребна максимална победа да обезбеде финале. У случају победе нашег тима од 3:1, финалисту ће одредити бољи поен количник, а у сваком другом случају Визура ће бити коначни победник полуфиналног дуела.

Одбојкашице Црвене звезде и Визуре одиграле су и један меч у оквиру 7. кола БПШ Суперлиге Србије и тада је Визура била боља резултатом 1:3, по сетовима 18:25, 18:25, 25:16, 23:25.

Друга утакмица полуфинала Купа Србије између Црвене звезде и Визуре на програму је у понедељак 24. децембра од 18 часова у УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Станислава Симић и Ђорђе Стевановић.

По пропозицијама Купа Србије у полуфиналу се играју две утакмице.

У случају да противници имају по једну победу, финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити финалиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника полуфинала.

Претходни текстЦрвено-бела борба за финале Купа
Следећи текстМркела: Звезда иде у правом смеру