Светска првакиња у Црвеној звезди!

413

Ново појачање Црвене звезде је репрезентативка Србије Тијана Малешевић!

Тијана већ неко време тренира са екипом Црвене звезде, па су се клуб и прослављена одбојкашица договорили да у наредном периоду наступа за црвено-беле.

С обзиром на то да тренирам са Црвеном звездом већ дуже време лако смо се договорили око сарадње. Хвала Ани Аврамовић и управи клуба, као и тренеру Александру Владисављеву, који су ми допустили да тренирам са екипом све ово време након завршетка Светског првенства и да останем у форми. Пошто немам ангажман дошли смо на идеју да помогнем и да играм утакмице за Црвену звезду. Веома се радујем наступима за црвено-беле – изјавила је Малешевићева.

Своје велико искуство и знање Тијана ће пренети на наше младе одбојкашице.

Већ пар месеци тренирам са девојкама и спријатељили смо се. Верујем да ће и њима доста значити, као и Салету, пошто им на тренинзима доносим сигурност и искуство, где оне доста тога могу да виде и науче и радује ме што могу своје искуство да им пренесем – закључила је Тијана.

Тијана Малешевић игра на позицији примача сервиса. Рођена је 18. марта 1991. године у Ужицу. Са репрезентацијом Србије освојила је Светско првенство које је ове године одржано у Јапану. У својој богатој ризници, између осталог, има и две златне медаље са Европског првенства, сребро са Олимпијских игара 2016. године, као и сребро са Светског Купа 2015. Настуапала је за Јединство из Ужица, Волеро (Швајцарска), Пилу (Пољска), Простечјов (Чешка), Беледијеспор (Турска), Новару (Италија), Осаско (Бразил) и ЦСМ Волеј Албу (Румунија) са којом је прошле сезоне била финалиста Лиге шампиона.

Добро дошла Тијана!

Претходни текстСтојковић продужио уговор
Следећи текстЗвезда и Новак помажу деци