Пет наших играча у идеалном тиму

49

На свечаности коју организују Заједница Суперлигаша и телевизија Аренеспорт, у четвртак, 13. децембра, проглашен је идеални тим јесење полусезоне Суперлиге, у којем су се нашла чак петорица наших фудбалера.

На манифестацији „Први тим“ проглашено је најбољих 11 играча које су бирали њихови директни ривали, односно капитени и тренери 16 клубова из домаћег првенства.

Ласкаво признање из нашег табора добили су Милан Борјан, Филип Стојковић, Милош Дегенек, Марко Марин и Ел Фарду Бен.

Црвена звезда уједно има и највише представника у идеалном тиму полусезоне.

Хвала свима који су гласали за мене. Ову награду не бих могао да освојим без мог стручног штаба, посебно не без тренера голмана Душана Гашића који ми је посветио све време. Темељно смо радили сваку анализу и припремали се за утакмице, отуда овакви резултати – нагласио је Борјан.

Популарни Жуле Стојковић трећи пут заредом изабран је за најбољег десног бека.

Дугујем велику захвалност капитенима и тренерима који су гласали за мене. Велика је част освојити награду. Хвала управи Црвене звезде, стручном штабу и саиграчима, да није било њих не бих ни ја био овде.

Репрезентативац Аустралије Милош Дегенек је први пут добио ласкаво признање.

Нецу рећи ништа ново, сви знамо да су за наше појединачне награде заслужни сви, цела екипа, стручни штаб, управа и наши навијачи – поручио је Дегенек.

Бен је добио највише гласова од свих играча у везном реду.

Хвала вам што сте одабрали мене и наравно хвала мом тиму. Посебну захвалност дугујем тренеру Владану Милојевићу који ми је улио самопоуздање. Пресрећан сам што сам део екипе која игра фудбал на врхунском нивоу.

Мајстор фудбала Марко Марин је комплетирао црвено-бели квинтет у најбољем тиму за јесењу полусезону.

Хвала свима, посебно моји саиграчима који су ме у кратком времену одлично прихватили. Омогућили су ми да покажем све своје квалитете и да добијем ову награду – закључио је Марин.

Наш нападач Милан Павков овој свечаности додао је хуманитарну ноту. Он је уручио новчану награду од 100.000 динара млађим категоријама ФК Борац из Чачка.

Звезда је звање јесењег шампиона обезбедила три кола пре одласка на зимску паузу, а последњи меч у 2018. години одиграће на гостовању Чукаричком у суботу од 15 сати.

Претходни текст„ONE TEAM“ – Сви смо ми један тим!
Следећи текстСвечани пријем за Звездине џудисте у Скупштини града Београда