Против Напретка за наше Косово

47

Фудбалери Црвене звезде у суботу, 8. децембра, од 19:00 дочекују екипу Напретка из Крушевца у оквиру 20. кола Суперлиге Србије и познате су цене карата за тај меч који ће бити хуманитарног карактера.

Сав приход од продаје улазнице намењен је српском народу на Косово и Метохији, коме је помоћ увек потребна.

Карте за ову утакмицу продају се и путем интернета, као и на благајни стадиона „Рајко Митић“, у петак од 10 до 16 часова, односно и на дан утакмице од 10 часова па све до почетка меча.

Цена улазница за дуел са Напретком је симболична и износиће по 100 динара за северну, источну и западну трибину. Напомињемо да они који буду хтели на запад и исток дођу нешто раније на стадион, како услед новог система уласка на те две трибине не би дошло до непланираног застоја.

Испуните трибине Маракане у што већем броју и дођите да обележимо јесењу титулу у последњем мечу домаћег првенства на нашем стадиону у 2018. години, и момцима пружимо заслужену подршку.

Такође, утакмица са Крушевљанима биће одиграна на дан када је Црвена звезда, пре 27 година, постала шампиона света, што је разлог више да публика дође на стадион.

Звезда је прва на табели Суперлиге са 53 освојена бода, девет више од другопласираног Радничког из Ниша, а 13 од вечитог ривала.

Подсетимо, у суботу ће један шалтер на благајни Маракане продавати карте и за меч омладинске Лиге шампиона између Црвене звезде и Пари Сен Жермена, као и у понедељак на истом месту, дан пре сусрета заказаног на стадиону ФК Чукарички, који се игра у уторак од 16 сати.

Претходни текстЕрин Перпероглу на тренингу првог тима
Следећи текстНово дружење играча са звездашима