Мијаиловић кандидат за председника

99

Управни одбор ФК Црвена звезда прихватио је кандидатуру Светозара Мијаиловића, чиме је она постала валидна, а он једини кандидат на предстојећим изборима за председника клуба.

Актуелни председник ФК Црвена звезда једини је поднео кандидатуру за место председника шампиона Србије, до синоћ у поноћ кад је истекао рок за пријаву кандидата.

Избори за председника клуба расписани су 15. новембра на 57. седници Управног одбора ФК Црвена звезда и биће одржани 8, 9. и 10. децембра. Право да гласају на изборима за председника ФК Црвена звезда имају сви чланови клуба уписани у књигу чланова, изузев редовног члана јуниора.

Чланови ће моћи да гласају током поменута три дана на бирачким местима, у просторијама одређеним од стране Изборне комисије и путем електронске поште са имејл адреса верификованих од стране Службе за чланство ФК Црвена звезда.

Подсетимо, Светозар Мијаиловић је на актуелној функцији од 2014. године. Првом човеку црвено-белих ово је други мандат, претходно је на челу клуба из Љутице Богдана био у доба највећих успеха Звезде од 1987. до 1993. године.

Претходни текстЈованчић: Нови корак ка циљу
Следећи текстЈуниори Звезде шампиони Србије