Срнић: Већ смо доказали квалитет

31

Црвена звезда ће у среду од 21 час гостовати Наполију у оквиру 5. кола групне фазе Лиге шампиона, а Славољуб Срнић, офанзивац црвено-белих, пред последње интернационално гостовање ове јесени није скривао оптимизам.

Дуел против Ливерпула улио нам је самопоуздаје и сигурно да се нећемо зауставити на актуелном учинку. Жеља нам је пре свега да остваримо што бољи резултат и уколико је могуће да прођемо гупу – истакао је крилни нападач.

Београдски реми против наредног ривала, али и победа над Ливерпулом, показатељ су да црвено-бели имају чему да се надају на стадиону “Сан Паоло“.

Наполи је веома квалитетна екипа, али смо већ доказали да имамо квалитет да парирамо сјајним противницима и надам се да ћемо се још једном показати у најбољем светлу.

Упркос оптимизму који је производ четири освојена бода у исто толико кола, Срнић и његови саиграчи нису заспали на ловорикама и свесно истичу квалитет ривала.

Ради се о одличном тиму, а кад су офанзивци у питању Инсинио је оставио најбољи утисак. Он је по мом мишљењу најбољи играч Наполија и завређује посебну пажњу – рекао је Срнић.

Претходни текстЖивковић: Заслужујемо награду
Следећи текстМилојевић: Верујемо у оно што радимо