Милојевић: Дерби за уживање

45

Владан Милојевић пред гостовање Радничком у Нишу у оквиру дербија 17. кола Суперлиге, истакао је значај који носи сусрет са другопласираним тимом Србије.

Следи наставак првенства, дерби против претендента на Европу. Раднички је ове године додатно појачао своје редове и предвођен Лалатовићем, једним од најбољих тренера у Србији. Нишлије су права такмичарска екипа и заслужију позицију на којој се налазе. Испуњени су сви предуслови за занимљиву и добру утакмицу, па очекујем да Чаир буде испуњен до последњег места – рекао је стратег шампиона Србије.

Као и пред низ претходних утакмица, здравствени проблеми су у првом плану.

Имам дилеме по питању тима који ће играти на предстојећем гостовању. Следи тренинг и састанак са доктором после којег ће бити јаснији здравствени билтен. Боаћи излази из повреде, почео је да тренира, али му предстоји период физичке припреме и адаптације. Срећан сам кад год се неко од играча врати у погон, ипак бројни фудбалери су под знаком питања. Не желим да кукам, сагледаћемо опције и видећемо ко је од играча компатибилан да покрије неопходне позиције. Улазимо у циљну равнину, крај полусезоне у којој смо одиграли утакмица колико неко за целу сезону и здравствени проблеми цех су бројних мечева.

Дуел који би победом донео јесењу титулу црвено-белима уједно је и увод у гостовање Наполију заказано за среду.

Не можемо да бирамо распоред и ривале.Следи циклус утакмица против екипа које су у врху или су биле у врху претходне сезоне. Распоред је неугодан, али не бринем због тога. Једино што ме брине јесте здравље мојих играча – рекао је Милојевић уз осврт на учинак офанзиваца: – Драго ми је кад офанзивци постижу поготка, посебно уколико то чине наразноврсне начине. Потребно је да су креативни исналажљиви.

Претходни текстДобре партије Звездиних репрезентативаца
Следећи текстЦрвено-бели тим те чека, прикључи се!