Симић: Први гол главом

55

Црвена звезда победом над екипом ТСЦ-а пласирала се у четвртфинале Купа Србије. Двоструки стрелац на утакмици Вељко Симић истакао је да ће посебно памтити други погодак, јер од млађих селекција није постигао гол главом.

Други погодак ми је дефинитивно дражи, јер нисам навикао да у стилу шпица дајем голове главом. То је и за мене било изненађење, као и за моје саиграче. Не сећам се да сам, од када сам у сениорском фудбалу, постигао овакав гол. Велике заслуге иду и Гобељићу који ми је упутио одличан центрашут, оштар, лопта ми је ишла право на главу тако да и није било много тешко – рекао је Симић.

Иако се до сада нису састајали са екипом ТСЦ-а, која се врло добро показала, наши фудбалери су се одлично снашли на терену.

Јако битна победа пошто је Куп елиминационо такмичење у коме нема места за поправни. Дошли смо до четвртине финала, знамо да нам је освајање Купа један од циљева ове године, тако да нас све радује што успешно прелазимо препреку по препреку. Честитао бих ТСЦ-у на игри коју су приказали на Маракани, показали су се боље него многе суперлигашке екипе. Желим им све најбоље у борби за пласман у највиши ранг такмичења, сматрам да им је ту место.

Наше фудбалере већ у суботу очекује нова утакмица у Суперлиги. Изабраници Владана Милојевића гостоваће у суботу, 24. новембра, екипи Радничког у Нишу.

У одличном расположењу и пуни самопоуздања након победе отићи ћемо у Ниш, увек је битно победити прву утакмицу након паузе. Састаћемо се са другопласираном екипом у лиги, сигурно нам неће бити лако. Морамо да будемо фокусирани само на њу, нећемо размишљати шта нас очекује наредне недеље. Сада нам је циљ да донесемо три бода из Ниша – поручио је Симић.

Претходни текстСтојиљковић: Радује победнички ритам
Следећи текстПораз Звезде у дербију после пет сетова