Хајдин: Верујем у успех

45

Репрезентативна пауза за фудбалере Црвене звезде завршава се утакмицом осмине финала Купа Србије, која је на програму у среду, 21. новембра, од 15 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Остварили смо одличне резултате у претходном периоду, много пута до сад смо истакли колико нам је важан успех у домаћим такмичењима. Сваком победом стичемо све више самопоуздања. Зато сам уверен да ћемо наставити низ победа и у Купу Србије – истакао је Стефан Хајдин.

Леви бек црвено-белих имао је прилику раније да игра против ривала у осмини финала најмасовнијег домаћег такмичења.

Екипа броји много квалитетних играча који чекају шансу. Сигуран сам да ћемо је искористити већ у среду против ТСЦ-а. Имао сам прилике већ да играм са њима. Знам да су добра екипа, амбициозна, са циљем да уђу у Суперлигу Србије. Верујем да ће успети у томе. Ипак, верујем и да нам сусрет у Купу неће представљати проблем. Спремни смо да забележимо нову победу и да наставимо борбу ка завршници.

Нешто мање играча него што смо навики било је у току протекле недеље на тренингу наше екипе.

Доста играча је отишло у националне тимове, што је логичан след догађаја након успеха који смо забележили у претходном периоду. Наравно да се осећа недостатак играча, али они и тамо одлично тренирају и вратице се потпуно спремни. Ми остали напорно радимо овде, наш стручни штаб се труди да нас што боље припреми за изузетно напоран крај овог дела сезоне који нас очекује у наредних месец дана – закључио је Хајдин.

Претходни текстЦрвена звезда шампион Балканске Суперлиге!
Следећи текстЦрвено-бели славили у Цељу