Стојиљковић: Ужелео сам се игре

53

Петнаеста победа у Суперлиги, потписана погоцима Стојиљковића, Бабића и Симића, украсила је сјајне резултате црвено-белих на сва три фронта и додатно поправила атмосферу у редовима шампиона Србије пред последњу репрезентативну паузу у овој години.

Мисли растрзаних између Сурдулице и победе остварене над Ливерпулом, изабраници Владана Милојевића против Динама су показали карактер, доказавши да се нису успавали на ловорикама, а нову победу над Врањанцима, трећим овосезонским голом, најавио је Никола Стојиљковић.

Било је веома је тешко да, после дуела са Ливерпулом, у онаквом амбијенту, уђемо максимално у сусрет са Динамом, ривалом који није имао шта да изгуби. Упркос томе, захваљујући исправном приступу, на време смо отворили ривала, стекли предност, а потом са два поготка у наставку и оверили нову победу. Од великог је значаја што смо без много тешкоћа наставили тријумфални низ – истакао је Звездин центарфор.

Нападач који је овог лета задужио црвено-бели дрес новим поготком потврдио је да је турбулентни период проузрокован повредама иза њега, додатно увећавши слатке муке стручном штабу приликом избора тима.

Голови су важни, посебно нападачима, али више од свега ме радује што сам у Сурдулици одиграо свих 90 минута, први пут од доласка у Љутице Богдана. Следи пауза, идеална прилика да се припремимо за низ обавеза који нам предстоји у завршници полусезоне. Ипак, лично немам превелику жељу за одмором, ужелео сам се игре, изазова, и са нестрпљењем очекујем нове утакмице. Бројим дане до дуела у Купу Србије.

Београђани су на утакмици са Динамом стигли до 60. поготка, а у свој допринос на путу до те бројке дало је чак 19 стрелаца.

Ефикасност и подужа листа стрелаца потврђују квалитет тима и снагу колектива. Не ослањамо се на појединце, а међу нама влада здрава конкуренција. Искрено се надам да ћемо наставити у истом ритму – нагласио је Стојиљковић.

Претходни текстПобеднички низ кадета пред паузу
Следећи текстПораз Звезде од Монака