Стојковић: Уз наше навијаче можемо све

44

Изабраници Владана Милојевића враћају се најтежим изазовима у уторак, 6. новембра, када их од 18:55 часова очекује сусрет са Ливерпулом у оквиру групе Ц Лиге шампиона. Десни бек црвено-белих Филип Стојковић очекује да ће његова екипа на свом терену пружити добру партију.

Свако од нас жели да се такмичи са најбољима. Ми смо вредно радили од када смо се окупили како бисмо стигли до овог нивоа на коме смо сада. На свом терену дочекујемо прошлогодишњег финалисту Лиге шампиона. Сви звездаши живе за овакве утакмице. На нама је сада да изађемо на терен, да се боримо и да покажемо свој квалитет – рекао је Стојковић.

Како истиче наш десни бек претходно искуство стечено у европским утакмицама помоћи ће црвено-белима у сусрету са енглеским тимом.

Много нам значи све што смо прошли у протеклом периоду. Стекли смо значајно искуство, видели смо на ком нивоу се игра фудбал у Лиги шампиона и научили шта треба да урадимо како бисмо се супротставили противницима из групе. Неоспорно је да наш ривал има изузетан квалитет, Ливерпул игра у једној од најјачих лига на свету. Такође, не можемо да поредимо финансијска средства која они улажу у клуб са оним што ми имамо, али сам сигуран да у фудбалу новац нема увек највећу улогу. Пођеднако су битни и жеља, мотив, борбеност, заједништво, а ми све то имамо и зато можемо да се надамо повољном резутату у уторак.

Маракана испуњена до последњег места биће додатна снага нашим фудбалерима.

Уочи сваке утакмице истичемо колико нам значи подршка са трибина тако да можете да замислите колико смо узбуђени сада када знамо да ће наши навијачи испунити стадион и навијати као један свих 90 минута. Сигуран сам да су они тај наш покретач. Желимо да им се одужимо за све што раде за нас и за сву подршку коју нам пружају. Верујем да ћемо у уторак сви напустити стадион задовољни – поручио је Стојковић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Тимско фотографисање 2018
Следећи текстЗвезда моћна у Загребу