Павков: Из дана у дан све бољи

64

Изабраници Владана Милојевића припремају се за премијерни наступ у Купу Србије. Наши фудбалери ће у среду, 17. октобра, одмерити снаге са екипом Динама из Врања у оквиру шеснаестине финала овог такмичења.

Користимо сваки могући тренутак да се додатно уиграмо и да радимо на себи како бисмо у сваком следећем мечу били што бољи. Тренирамо интензивно, приремамо се за предстојеће изазове. Нема много времена до среде, када нас очекује утакмица у Купу, али ми знамо шта је наш посао на терену. Морамо да изађемо, да се боримо и да донесемо победу нашој армији навијача. Очекује нас дуг пут до Врања, знамо да нам неће бити лако против мотивисаног противника, али идемо да обезбедимо пролазак даље – рекао је Павков.

Звездин шпиц свакодневно на тренинзима додатно увежбава завршницу.

Није ми тешко ни после напорног рада да останем да шутирам на гол. Волим да вежбам завршницу јер се најчешће у таквим ситуацијама на терену и налазим. Сигуран сам да то даје учинак, сваки труд се исплати. Додатно ми помаже што се на терену одлично слажем са свим саиграчима. На тренинзима се сви одлично разумемо, а то је први предуслов да бисмо на терену функционисали беспрекорно. У нападу имамо сличне типове играча.

Између две репрезентативне паузе, у месец дана, фудбалери Црвене звезде одиграли су девет утакмица. Јако темпо оставио је трага, па је неколико дана паузе много значило нашим фудбалерима.

Пауза је пријала, имали смо везан циклус напорних утакмица са јаким противницима. Верујем да су сви играчи одморили и да су гледали да максимално искористе слободно време. Сада смо се вратили раду, тренирамо по два пута на дан и пуном паром припремамо се за наредне мечеве. Знамо да нас очекује поново јак темпо од следеће недеље.

Шпиц црвено-белих је у досадашњем делу првенства постигао три гола.

Као нападачу најбитније ми је да постижем голове. Има још доста утакмица до краја, играмо на три фронта и сигуран сам да ћемо се сви заједно радовати још много пута нашим головима, а верујем да ћу и ја затрести противничку мрежу. На терену ми, као и свим саиграчима, много значи подршка наших навијача. Играчи све лакше поднесу када имају тај ветар у леђа, то је наша снага – поручио је Павков.

Претходни текстДиректни преноси омладинаца и кадета
Следећи текстЗвезда боља и од Младог радника