Стојковић: Сада доказујемо квалитет

56

Фудбалери Црвене звезде закључно са утакмицом против Земуна за 21 дан одиграли су седам утакмица.

Иако имамо великли играчки кадар, осети се да је иза нас заиста велики број одиграних утакмица. Од претходне паузе, која је била пре само месец дан, одиграли смо девет утакмица, и по две за репрезентацију. Многи тимови за целу полусезону одиграју мечева колико смо ми до сада. Из тог разлога свима нама у клубу изузетно прија ова пауза. Истина, опет су ту утакмице за националне тимове, али имаћемо времена по повратку да се посветимо додатном раду на тактици за наредне мечеве који нас очекују у црвено-белом дресу – рекао је Стојковић.

Изазови тек предстоје нашим првотимцима.

Пред нама су још два паклена месеца, одиграћемо још четири утакмице у Лиги шампиона, 11 првенствених и два меча у Купу. Биће потребно много труда и рада, али очекујем да екипа после паузе буде још боља, да будемо на висини задатка. Имамо још 17 утакмица до краја полусезоне и сада је важно да покажемо снагу и победнички менталитет.

Наши фудбалери уписали су још једну победу пред репрезентативну паузу. Изабраници Владана Милојевића савладали су екипу Земуна резултатом 2:1 и тиме забележили десети тријумф у првенству.

Утакмица у Земуну је била врло важна за нас, ту смо показали да поседујемо карактер и прави победнички дух. Иако смо рано примили гол и промашили пенал успели смо да се издигнемо, да два пута у надокнади времена затресемо противничку мрежу и освојимо нова три бода. Земун је заиста добра и чврста екипа, а ми смо играли све време на њиховој половини, нападали смо и то је најважније.

Подршка са трибина додатни је подстрек за нашу екипу.

Знамо да су наши навијачи увек уз нас и то нам даје додатну снагу. Остварили смо велики успех уласком у Лигу шампиона и знам да они то умеју да цене. Ниво такмичења на коме ми сада играмо је врхунски, највиши могући, и ми као тим кроз овакве утакмице растемо. Битно је да Црвена звезда као велики клуб оствари континуитет играња у Европи и самим тим ће долазити све бољи резултати – поручио је Стојковић.

Претходни текстЗвезда савладала Медвешчак после продужетка
Следећи текстПродаја сезонских карата улази у завршницу