Јовељић: Победа важнија од гола

58

Млади, талентовани голгетер Дејан Јовељић био је стрелац првог поготка за Црвену звезду у победи над Земуном са 2:1, за крај 11. кола Суперлиге.

Било је тешко време за играње и најбитније да смо освојили нова три бода, није важно ко постиже голове. Хвала свим навијачима који су нас бодрили и у Земуну. Идемо даље, прво нас чека пауза, а онда предстојећи изазови на домаћој и европској сцени – рекао је Јовељић.

Момак рођен 1999. године користи сваки тренутак да покаже раскошан таленат и вредно ради да буде још бољи.

Трудим се кад год добијем шансу да покажем све оно што знам. На мени је да вредно радим и још више и јаче тренирам, и да чекам да опет добијем прилику.

Јовељић као капитен предводи омладинце Црвене звезде у Лиги шампиона, и био је стрелац на сусретима са Наполијем и Пари Сен Жерменом.

Тешко је пребацити се са омладинског на сениорски фудбал, али нема изговора. То мора да се уради на најбољи могући начин, на мени је да се што брже прилагодим.

И нашем талентованом нападачу пријаће предстојећа двонедељна пауза због репрезентативних обавеза.

Искрено, доста ће ми значити пауза да напуним батерије и да се спремим за наредне утакмице. Верујем и да је онда још бити голова, али и победа што је најважније – закључио је популарни Јовеља.

Претходни текстМилојевић: Пауза за „ресетовање“
Следећи текстЗвезда сијала у Морачи и убедљиво победила!