Шампиони у посети покровитељу

236

Веслачи, тренери, чланови и пријатељи Веслачког клуба Црвена звезда су били у посети свом покровитељу, престолонаследнику Александру Карађорђевићу и принцези Катарини.

Зато што смо укупни прваци Србије у веслању 2018. и победници Купа Србије (за кадете).

На Бели Двор је пошло 55 Звездиних веслача и 10 веслача и пријатеља Клуба из Луцерна. Госп. Дошен из протокола је чланове Клуба и госте повео у обилазак Белог Двора и Дворске капеле посвећене Светом Андреју Првозваном, крсној слави краљевске породице и упознао их са српском традицијом, историјом, уметношћу и културом. Наши веслачи и гости су однели и поклоне.

Захвални смо нашем покровитељу зато што су наша деца добила прилику да виде нешто ново и да осете да су и они део тог деведесетогодишњег покровитељства – изјавио је директор Клуба Душан Ковачевић.

Историјски успех који смо остварили ове сезоне је, пре свега, производ сјајне атмосфере и наравно, јако напорног и квалитетног рада. Циљеве које смо поставили на почетку сезоне смо премашили, објединили смо титуле у Куп такмичењима и били укупни победници државног првенства. Тачније, када се подвуче црта, у свим категоријама смо заузели шампионско место. Овај изузетан успех нас мотивише да наставимо да се трудимо и да у наредним сезонама постижемо сличне резултате како на домаћој, тако и на интернационалној сцени.

Поносан сам на наше веслаче, стручни штаб и управу клуба и верујем да ћемо заједничким снагама наствити да пишемо историју клуба – изјавио је тренер Југослав Луковић.

Претходни текстКадеткиње Звезде освојиле шампионску титулу
Следећи текстОмладинци поражени у Паризу