Двеста малишана на отвореном тренингу

46

На теренима омладинске школе Црвене звезде одржан је отворени тренинг за дечаке рођене од 2007. до 2011. године.

У активности која се већ традиционално одржава у Љутице Богдана учествовало је 200 малишана, са којима је радило 15 тренера из школе фудбала Црвене звезде, све под будним оком 20 клупских скаута.

Фудбалски радници специјализовани за рад са најмлађима и препознавање талената стекли су увид у квалитете најнадаренијих фудбалера из Србије и региона, а прелепа слика са помоћних терена потврдила је неизмерну љубав малишана према Црвеној звезди.

Завршну активност дана представљао је меч селектираних играча, а више од десет дечака добиће прилику да развојни фудбалски пут настави у црвено-белој породици.

Велико интересовање најмлађих пробудило је задовољство код координатора школе фудбала Црвене звезде Владимира Цветићанина.

Презадовољни смо одзивом и умећем дечака. Појединци су показали натпросечан таленат и извесно је да ће добити прилику да се доказују у Звездином дресу. Феноменални успеси сениорског тима, ал и знатно побољшани услови за рад омладинске школе утицаи су на интересовање деце, па смо имали двоструко више играча на скенеру у односу на поједине раније активности – истакао је Цветићанин уз којег су активност на теренима иза Маракане пратили и директор омладинске школе Драган Младеновић и главни тренер Никола Јелић.

Претходни текстКафу: Показаћемо квалитет
Следећи текстПродаја карата за Улм од понедељка