Гобељић: Пуна Маракана и у суботу

55

У суботу од 20:30 часова на стадиону „Рајко Митић“ фудбалери Црвене звезде дочекују екипу Радника из Сурдулице у оквиру осмог кола Суперлиге Србије. Како истиче Звездин универзалац Марко Гобељић то ће бити одлична прилика да наши навијачи уживају у одличној фудбалској представи.

Пријао нам је краћи одмор током репрезентативне паузе после успеха на европској сцени и одличних игара у домаћој лиги. Настављамо борбу за шампоионску титулу. Сви смо видели колико велико интересовање влада, посебно сада када су се продавале карте за Лигу шампиона и влеоо бих да видимо и пред првенствену утакмицу такве гужве. Ми играчи ћемо бити најсрећнији ако то доживимо. Екипа Сурдулице је заиста незгодан противник, зато ћемо морати да уђемо у утакмицу максимално фокусирано, да се добро поставимо на терену, будемо оштри и борбени како бисмо забележили нову победу – рекао је Гобељић.

Изабраници Владана Милојевића не осећају притисак пред наставак првенства, већ једва чекају да истрче на терен.

Нема притиска код нас, навикли смо да у свакој утакмици у сваком такмичењу морамо да победимо. Стекли смо велико искуство протекле сезоне, екипа је остала на окупу и то је наша велика предност. Стигла су нам и појачања, реч је о заиста одличним играчима. Имамо два изузетно квалитетна тима, ко год изађе на терен даће свој максимум, нема потребе сумњати у победу.

Гобељић очекује фантастичну подршку на суботњој утакмици.

Ја ћу окачити на све своје друштвене мреже позив за навијаче, толико нам значи њихова подршка. Поручио бих само да бисмо ми фудбалери били најсрећнији када бисмо у првенству видели препуне трибине. Сада је време да напунимо Маракану пред почетак Лиге шампиона – поручио је Гобељић.

Претходни текстЦрвено-беле нову сезону WABA лиге започињу у Бугарској
Следећи текстНаш Милоје и на мајици