Поповић: Гледајте европску Звезду у суботу

103

Фудбалери Црвене звезде после репрезентативне паузе настављају такмичење у Суперлиги Србије. У суботу од 20:30 часова изабраници Владана Милојевића дочекују екипу Радника из Сурдулице.

Публика може да очекује да у суботу увече види европску Звезду. Волео бих да наши навијачи дођу да нас подрже у што већем броју, сигуран сам да су се и они, као и ми ужелели фудбала на нашој Маракани. Свака утакмица нам је битна, припремамо се исто против кога год да играмо јер смо ми Звезда и увек желимо победу – рекао је Поповић.

Звездин голман истиче да његова екипа са нестрпљењем очекује предостојеће изазове.

Сигурно нам је пријала пауза, велики број утакмица је већ сада иза нас. Очекујемо играче који су са својим репрезентацијама да нам се врате и да наставимо са припремом за мечеве који следе. Радујемо се утакмицама које су пред нама. Знамо да посебно у овом тренутку влада велико интересовање за наш клуб, свуда се прича о Црвеној звезди и свима нам то прија. Зато и очекујем феноменалну атмосферу у суботу. Они који нису успели да дођу до пакета карата за Лигу шампиона који су распродати у рекордном року могу да уживају на нашем стадиону и у суботу.

Дуел са Сурдуличанима, из перспективе искусног чувара мреже, идеална је прилика да се настави низ утакмица без пораза, али и да се подигне самопоуздање пред премијеру у групној фази Лиге шампиона против Наполија.

Сами по себи имамо доста самопоуздања, радили смо на том аспекту много и кроз победе смо додатно ојачали као екипа. Нисмо без разлога ту где јесмо. Лично уживам на свакој утакмици. Немам трему када станем међу стативе, иако знам колико људи у том тренутку гледа у нас на терену, већ осећам огромну одгворност. Научи човек да живи са тим, имамо огромну одговорност према навијачима, људима у клубу и саиграчима да увек будемо најбољи – поручио је Поповић.

Претходни текстЦрвено-бели зову, слободан улаз за Нижни Новогород
Следећи текстИН МЕМОРИАМ: Божидар Церовић