Члановима повластице за Лигу шампиона

68

Продаја пакета улазница за мечеве Лиге шампиона које ће Црвена звезда играти на свом стадиону почиње у четвртак, 6. септембра за чланове клуба, као што је познато, а клуб је донео и следеће одлуке.

Одлучено је да нема бесплатних улазница за мечеве Лиге шампиона! Као што је наведено, власници сезонских карата имају попуст од 50% приликом куповине пакета за утакмице Лиге шампиона, али обавезно је да понесу чланску и личну карту приликом куповине.

Посебно важно је истаћи да сви чланови са важећим чланаринама, што подразумева и јуниор чланове који су учлањени после одлуке клуба да та чланарина буде бесплатна, имају право на два пакета узланица по пуној цени, за трибину према споственој жељи. То значи да власници сезонских улазница, пошто су истовремено и чланови могу купити један пакет упола цене (аконто сезноске улазнице) и још два пакета по пуној цени (аконто чланства).

Зато је на увид обавезно понети и чланску и сезонску карту, као и лични документ.

Од четвртка ће и сви они који су дали крв у акцији „Црвено-бела крв“ моћи да замене своје ваучере за улазнице за јужну трибину нашег стадиона.

Такође, ФК Црвена звезда одлучио је и да награди оне који су долазили да гледају утакмице у домаћем првенству а немају чланске карте тако што ће им у понедељак, 10. септембра, омогућити да купе пакет за Лигу шампиона. За то је потребно да на увид приложе сачувану улазницу са неке од суперлигашких утакмица са Маракане од ове сезоне.

Продаја пакета за Лигу шампиона путем интернета почиње у понедељак, а редовна продаја карата у уторак, 11. септембра, као што смо и најавили.

Такође, клуб напомиње да сви морају имати улазнице, па и деца, односно и најмлађи звездаши који буду дошли на утакмицу.

Радно време благајни на стадиону „Рајко Митић“ је свим данима од 10 до 18 часова.

ЦЕНЕ ПАКЕТА УЛАЗНИЦА СУ:
Север и југ: 7.500 динара
Исток: 15.000 динара
Запад бочно: 15.000 динара
Запад центар: 18.000 динара

Претходни текстЈирка нови фудбалер Звезде
Следећи текстПораз Звезде у финалу турнира на Вождовцу после седмераца