Милојевић: Заслужена победа пред паузу

74

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после тријумфа над Војводином са 4:1 у Новом Саду, у оквиру 7. кола Суперлиге, да их сада чека заслужен и потребан одмор после напорног ритма утакмица.

Шампион Србије задржао је максималан учинак и после овог гостовања, головима Милана Павкова и Срђана Бабића, док је двоструки стрелац био Ел Фарду Бен.

Као што сам рекао пре меча, лепо је играти у Новом Саду. Нисмо имали времена у густом распореду за посебне тренинге. Пробали смо мало да комбинујемо при чему сам гледао које играче могу да искористим због емотивног пражњења. Утисак је да нас је Војводина респектовала више него што је требало, али смо заслужено победили и на најбољи начин идемо на одмор после којег нас чека наставак пакленог ритма. Ривалу честитам на фер и коректној игри, и желим му да већ од следећег дуела започне низ победа – рекао је Милојевић.

Репрезентативна пауза на програму је наредне две недеље почевши од 3. септембра, а Звезда такмичење у Суперлиги наставља дуелом са Радником на стадиону „Рајко Митић“, у оквиру 8. кола.

Претходни текстВојводина – Црвена звезда 1:4
Следећи текстБен: Бићу још бољи