Џајић: Плод напорног рада

72

Црвена звезда је обезбедила место у групној фази Лиге шампиона што је, без дилеме, највећи клупски успех од освајања европске и светске круне.

Сведок оба историјска резултата био је Драган Џајић, легенда нашег клуба, који се после ремија (2:2) на „Ред бул арени“ са Салцбургом задовољно осврнуо на последњи подвиг изабраника Владана Милојевића.

Напоран рад мора да донесе овакве резултате. Неопходно је да будемо мало умеренији, ово је велики успех, али и подстрек шта треба клуб да ради у будућности – нагласио је Џајић.

Претили су Аустријанци да потопе снове милиона Звездаша, али је у само неколико десетина секунди шампион Србије учинио наизглед немогуће.

После првог полувремена сам мислио да немамо никакве шансе. Салцбург нас је притисао на прави начин, играо је изванредно, али је Звезда показала способност да се издигне из пепела и тако треба да наставимо. Најважније је да смо ушли у Лигу шампиона, материјални моменат је врло битан, али и спортска ињекција коју је клуб добио успехом – рекао је почасни председник Црвене звезде.

Претходни текстМркела: Веровао сам
Следећи текстПобеда на старту припрема