Срнић: Први гол за мог сина

68

Пред меч са Салцбургом, који многи означавају утакмицом деценије, фудбалери Црвене звезде забележили су 15. победу у низу у Суперлиги. Изабраници Владана Милојевића савладали су екипу Чукаричког резултатом 2:1.

Могли смо боље да одиграмо, имали смо неколико шанси које је требало да искористимо, али победа је у овом тренутку најбитнија. Меч са Чукаричким дошао је после тешке утакмице са Салцбургом, сви смо више психички него физички били уморни. Није било лако пребацити се на сусрет са Чукаричким, али смо забележили заслужену победу – рекао је Срнић.

Погодак који је постигао на овој утакмици има посебну посвету.

Ово је гол за мог сина, први погодак који сам постигао од кад сам постао отац. Морам да похвалим Терзића и да му се захвалим за фантастичну асистенцију. Одлично је одиграо читаву утакмицу. Срећан сам што сам дао гол јер сам имао на прошлој утакмици неколико пропуштених прилика, као и један добар шут на овој.

Наше фудбалере у следећу среду очекује реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона у Салцбургу.

У Београду смо одиграли добру утакмицу, они готово да нису створили изгледну шансу. Показали смо да су екипа која може да се победи. Реванш се сигурно неће много разликовати, тако да сматрам да имамо велике шансе за пролазак – закључио је Срнић.

Претходни текстМилојевић: Наставили смо серију победа
Следећи текстТерзић: Срећан и поносан