Савић: Част и привилегија

48

Вујадин Савић је спреман да као капитен поведе саиграче на дуел са Салцбургом, у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона.

Једва чекамо утакмицу. Пружа нам се част и привилегија да уђемо у Лигу шампиона, и даћемо све од себе да остваримо заједнички циљ. Убеђен сам да ћемо победити. Сигурно да бих био задовољан да не примимо гол и презадовољан ако бисмо затресли мрежу Салцбурга – каже Савић.

Капитен Звезде се осврнуо и на то што ће у уторак (21.00) играти пред празним трибинама стадиона „Рајко Митић“.

Ова екипа се не плаши ничега, то смо показали до сада. Празне трибине су велики хендикеп, али се ни тога не плашимо. Верујем да ћемо да обезбедимо активан резултат и онда уз помоћ наших навијача у Салцбургу, који ће бити у великом броју, дођемо до заједничког циља.

Савић једва чека да изведе саиграче на терен.

Нама је, понављам, част и привилегија што представљамо Звезду у Лиги шампиона и што ће се чувена мушема наћи на центру. Играње у Звезди носи дозу притиска, али немамо проблем са тим.

Највећа претња у дресу Салцбурга је нападач Дабур.

Сигурно да смо се добро припремили за овај меч и то ћемо показати. Ради се о одличном нападачу и искрено се надам да ћу изаћи као победник из тог дуела.

Стамени штопер сматра да му је повратак у Звезду један од најбољих потеза у каријери.

Хвала шефу Милојевићу и људима који су ме довели, надам се да сам оправдао њихово поверење. Има доста сегмената у којима могу да напредујем и радим на томе заједно са стручним штабом – закључио је Вујадин Савић.

Претходни текстМилојевић: Да наметнемо наш стил
Следећи текстСјајна подршка Делија пред Салцбург