Дегенек: Искористићемо сваку шансу

42

Фудбалере Црвене звезде у недељу очекује сусрет са екипом која је прошлу сезону Суперлиге завршила на трећем месту. Раднички гостује на Маракани од 19 часова.

Мислим да ће бити јако тешка утакмица, без обзира на то што су фудбалери Радничког имали дуг пут у Израел. Сигурно ће њима требати времена да се опораве и да се припреме за сусрет на Маракани, али они су заиста одлична екипа. Прошле сезоне су одиграли изузетно добро, верујем да ће наставити у истом ритму. Ми се припремамо, анализирамо их и верујем да ће се то видети по нашој игри на терену, јер ћемо дати све од себе да остваримо победу – рекао је Дегенек.

Победа над Судувом од 3:0 је додатан подстицај за изабранике Владана Милојевића да наставе са добрим играма и у домаћем првенству.

Много нам за самопоуздање значи што је наша прошла утакмица била европска победа, нисмо примили гол, а постигли смо три. Надам се да ћемо да унесемо ту еуфорију и позотивну енергију и у утакмицу у недељу, да на крилима доброг старта одиграмо што боље. Мораћемо да зауставимо противника и да искористимо сваку шансу која нам се пружи.

Екипа Црвене звезде на прве четири утакмице у сезони није примила ниједан гол.

Много је лепо за мене као за одбрамбеног играча, као и за целу екипу, када изађеш са терена, знаш да ниси примио ниједан гол и да си обавио свој посао одлично. Даћемо сви све од себе и да сачувамо нулу и да остану три бода на Маракани – поручио је Дегенек.

Претходни текстМилојевић: Занимљив дерби пред нама
Следећи текстОд гола до гола са Миланом Јевтовићем