Ветерани: Препород – Црвена звезда 1:8

61

Ветерани Црвене звезде гостовали су у Суботици екипи ФК Препород, и том приликом славили убедљиву победу резултатом 8:1.

Фудбалски клуб Препород из Новог Жедника угостио је ветеране Црвене звезде. Пред препуним трибинама (око 500 гледалаца) некадашњи фудбалери нашег клуба предвођени Марковићем, Шестићем, Остојићем, Карапанџићем, Милошевићем, Живковићем, др Петровићем, Стипићем, Шовраном на клупи, а Боровницом, Јанковићем, Стојановићем, Мириловићем, Жикићем на терену, домаћинима су показали да су расположени за игру и шта све још увек могу са лоптом. Брзо су повели голом Јанковића. Изједначио је Препород преко Јаковљевића и то је био једини погодак за домаћина. Разиграна Црвена звезда на крају је славила 8:1 головима Стојановића, Мироловића (2), Јанковића (2), Жикића, Сеовића (2).

Дружење и треће полувреме је настављено на вечери. Присутне су поздравили у име домаћина Дејан Вучковић и Драган Шашић и захвалили им се на гостовању уз поруку да се виде ускоро.

Препород – Црвена звезда 1:8 (1:2)

За Препород су играли: Убовић, Перчић, Шашић, Терзија, Јовичић, Лекић, Крчмар, Копуновић, Милошевић, Арпад, Клачар, Д. Катић, Д. Катић, Говедар, П. Тиквицки, И. Тиквицки, Јаковљевић, Перовић, Симић, Анђелић, Репац, Посавчић, Вучковић, Ђуран, Бубњевић, Васић, Перчић. Терзић.

Црвена звезда је играла у саставу: Дугић, З. Мандић, Д. Мандић, Стевовић, Б. Николић, Боровница, Јанковић, З. Николић, Стојановић, Крњешевац, Лукач, Мириловић, Жикић, Милосављевић, Сеовић.

Претходни текст„Наша линија живота” – Најстарији звездаш
Следећи текст„Dev Inno“ партнер РЛК Црвена звезда