Милојевић: Победа за Буњу

64

Шеф стручног штаба Владан Милојевић после утакмице са Ласком анализирао је игру своје екипе.

Лепо је када победите, ови момци имају победнички менталитет, али важно је да смо одиграли добру утакмицу. Играли смо и данас против екипе од које може нешто да се научи, видели сте и данас игру једне немачке екипе, са формацијом која није типична за наш фудбал, и драго ми је да су момци добро одиграли. Било је веома добрих ствари, има и елемената које треба поправити, али и фактор умора је ту. Задовољан сам њиховом жељом, хтењем, и на нама је да наставимо да радимо. У своје име и у име стручног штаба и свих играча бих желео поново да изразим саучешће породици једног великог играча и човека, и иако је ово пријатељска утакмица, ову победу посвећујемо Горану Буњевчевићу — рекао је Милојевић.

Постала је пракса да пенале изводе играчи који се још увек нису уписали у стрелце, а то је по миљшењу Милојевића веома леп знак.

Код нас се зна редослед извођача, али драго ми је да су они сви другари и то се види и приликом извођења. Претходни пенал је извео Мелег, данас Јевтовић, то је њихов договор и на такве ствари треба бити поносан. То је само доказ добре атмосфере.

Ебисилио је стигао у Аустрију, екипа је све компкатнија, а испробавају се разне формације.

Свака екипа која има један клише игре може да постане предвидива, покушавам са мојим играчима да играм у више система и да увежбавамо. Видећемо како ће на крају све то изгледати, а ове утакмице и служе да покажу ко колико може на којој позицији. Имамо дефицит на штоперској позицији, Жуле је добро одиграо као и сви остали играчи. Бабић је из превентиних разлога прескочио данашњу утакмицу, али очекујем га већ у понедељак. Ебисилио се прикључио, упознао је данас своје нове другаре, са нама је, од сутра ће тренирати и видећемо како се осећа. Мислим да је то квалитетан играч, на тим позицијама није лако наћи доброг играча, а нисам неко ко воли велике речи. Требаће му времена да се прилагоди — сматра Милојевић који је објаснио и своју нешто бурнију реакцију на полувремену после заиста чудног пенала за ЛАСК.

Мислим да не можете да судите такве пенале, али добро. Ја не реагујем баш често, али морали смо да им покажемо да нисмо ни ми неко ко ће да ћути — закључио је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – ЛАСК 3:1 (1:1)
Следећи текстПоповић: Задовољан дебијем