Публика употпунила тренинг

108

Поподневни тренинг наших фудбалера другог дана боравка у Аустрији обележила је велика посета наших навијача из Аустрије.

Навијачи су искористили недељу као нерадан дан да присуствују тренингу наших првотимаца. Навијачи су долазили и из места која су удаљени чак и до 100 километара од базе у којој тренирају наши фудбалери.

Преко 50 присталица црвено-белих породично је посетило наш поподневни тренинг и по завршетку рада искористили су прилику да се фотографишу и да поразговарају са нашим играчима, као и са стручним штабом.

Што се самог рада на терену тиче после доласка бициклама до терена и загревања прешло се на разрађивање тактичких поставки и игру између два тима. За почетак наши првотимци поделили су се у две екипе, жуту и наранџасту, и играли су на један гол.

Нешто касније, на скраћеном терену, одигран је и мини-меч између истих екипа. „Жути” су победили резултатом 1:0. У игри на два гола једини погодак постигао је Немања Милић.

На самом крају тренинга прешло се на усавршавање завршнице. У том делу учествовала су сва четворица наших нападача, Павков, Јовељић, Стојиљковић и Пешић, а прикључили су им се и Бен и Мелег. Они су радили под будним оком асистента шефа стручног штаба Милана Косановића, који није штедео наше играче, те су тако они морали да упуте много удараца на гол. Поред доста лепих погодака истакли су се и голмани Борјан и Станковић сјајним интервенцијама.

Претходни текстМелег: Тим је сјајан
Следећи текст„Happy Honey“ партнер Црвене звезде