Милојевић: Дивно гостопримство

70

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да му резултат на данашњој пријатељској утакмици није био у првом плану.

Међутим, Звездин тренер схвата да се фудбал игра због голова.

Увек је лепо када победиш, наравно, али није мени данас био резултат важан. Радили смо јако добро на овим припремама и то је нешто чиме сам задовољан. Данас је требало да играчи само мало осете простор, ширину терена, и да уживају у фудбалу — рекао је Милојевић и појаснио:

Фудбал се игра за голове и резултат, али у овом тренутку ми је било најбитније да играчи буду у режиму који смо очекивали, и да са друге стране немамо повреда. То ме посебно радује, јер ове последње утакмице пред повратак у Београд знају да буду незгодне. Имали смо мотивисаног противника данас, али све је било коректно и посебно морам да нагласим колико смо дивно гостопримство имали. Увек је лепо играти у Ужицу, правом фудбалском граду. Имају и овај прелеп стадион и захваљујем им се у своје име и у име Црвене звезде. Ми се враћамо за Београд, а убрзо следи друга фаза припрема — закључио је Милојевић.

Претходни текстРепрезентација Ужица – Црвена звезда 1:2 (0:1)
Следећи текстЈовичић и Милић: Све иде по плану