Андреј Канчелскис бодрио кадете

87

Кадети Црвене звезде играли су заосталу утакмицу 27. кола кадетске лиге против Радничког из Ниша, а са трибина су имали неочекивану подршку.

Црвену звезду је посетио Андреј Канчелскис, некадашњи фудбалер Манчестер Јунајтеда, Евертона, и још многих клубова. Њега је дочекао Милан Лешњак, тренер омладинаца нашег клуба, а иначе Андрејев саиграч из московског Сатурна, као и директор Омладинске школе Драган Младеновић.

Њих двојица су искористили то што су кадети Црвене звезде играли један од одлучујућих мечева у борби за титулу како би заједно бодрили Црвену звезду.

Нажалост, наши кадети су бацили у воду све што су градили од почетка сезоне. Другим узастопним поразом, довели су себе у ситуацију да у последњем колу морају у дуелу против вечитог ривала да се изборе за шампионску титулу. Иако су водили 1:0, наши младићи примили су два брза гола, и до краја утакмице нису успели да дођу макар до резултатског поравнања.

Кадети: Црвена звезда – Раднички Ниш 1:2

Терен: Омладинске школе Црвене звезде
Судија: Богдан Џаковић
Стрелци: Дедијер у 47′ за Црвену звезду, а Денковић у 66′ и 74′ за Раднички.

Црвена звезда: Крстовић, Милисављевић (од 76′ Јанкулов), Пуповић, Ајдиновић (од 74′ Великић), Савић, Миликић, Бурмаз, Стојановић (од 65′ Аџибаба), Купусовић, Јочић, Дедијер.

Раднички: Илић, Ивковић, Митић, Недељковић, Петровић (од 71′ Лазић), Велинов (од 88′ Грујић ), Ивечић, Јемовић (од 90′ Ивковић), Миловановић (од 40′ Денковић), Јовановић, Стојановић (од 52′ Стаменковић)

Претходни текстЏајо, срећан рођендан!
Следећи текстЦрвена звезда се пласирала у финале плеј-офа!