Дејан Миловановић посетио шампионе

624

Тренинг фудбалера Црвене звезде у четвртак, 10. маја посетио је некадашњи играч и капитен Црвене звезде Дејан Миловановић.

Фудбалер који је за Црвену звезду у два мандата одиграо 231 званичну утакмицу и који је до недавно био водећи по броју наступа у периоду после 1991. године, посматрао је данашњи тренинг првотимаца.

После неколико година доћи овде, на место које носи толико успомена… Осећај је феноменалан. Одмах се јавља жеља да истрчим на терен. Ту су сада Милијаш и Анђелковић, фудбалери са којима сам био саиграч. Ту су и Вујадин, и Жуле који је био мали кад сам ја играо у Звезди. Лепе су то успомене, увек се сетим овог карантина, баш га гледам… Колико само ноћи неспавња је овде било, пред дербије углавном… — присећа се Миловановић.

Рекорд Миловановића оборио је управо његов некадашњи саиграч Ненад Милијаш. Он и Анђелковић су се срдачно подзравили са Декијем који им је честитао на титули, али и целокупној сезони коју је Црвена звезда одиграла.

Звезду увек пратим, где год да игра и када год да игра, макар то биле и пријатељске утакмице. Ова сезона је идеална, тренер Милојевић је одличан тренер и добар човек, прави човек за ову екипу. Све је идеално у клубу, и управа и руководсртво, све се уклопило и Звезда заслужује да буде прва, не само ове године него и наредних. Оставили су одличан утисак не само на мене, него на све људе. Где год се појавим, људи деле то мишљење — открио је Миловановић.

После завршетка играчке каријере, Дејан Миловановић није остао у фудбалу.

Фудбал се и променио откад сам ја играо. Сада сам знатно мање у фудбалу, бавим се више приватним бизнисом. Мање сам и у клубу него некада када сам био играч. Али, као што рекох, Звезду пратим и радујем се њеним успесима. Звезда увек има обавезу да осваја титуле, то се очекује, Момци имају квалитет за то, то су доказали, давно нисам гледао овако добру Звезду са овако квалитетнимм стручним штабом — рекао је Миловановић.

Претходни текстНемања упознао своје идоле
Следећи текстПотписани нови уговори са школама фудбала