Студенти учили од Милојевића

69

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић одржао је предавање и уживао је у дружењу са студентима Економског факултета у Београду.

Колико је интересовање владало међу студентима за предавање наше стратега у оквиру манифестације „Савезови дани спорта” показује чињеница да су Милојевића још на уласку на факултет дочекали студенти који су желели да се фотографишу и да му честитају на свему што је Црвена звезда урадила у досадашњем делу сезоне. Увек скроман и насмејан наш тренер им је врло радо изашао у сусрет.

Ни у препуном амфитеатру није владало ништа мање интересовање. Више од стотину студената окупило се како би чуло нешто више о тренерском путу Владана Милојевића. Он им је на врло интересантан начин представио све оно што је у досадашњој каријери урадио, а поделио је са студентима и корисне поглде на живот и на посао.

Потом су се низала питања студената, а чини се да ни сат времена, колико је предавање трајало, није било довољно да наш шеф стручног штаба одговори на све оно што будуће академске грађане занима.

Један од најзанимљивијих одговора уследио је након што је студенткиња упитала Милојевића у ком тренутку му је било најтеже у каријери.

Сигурно је то било на мечу против Краснодара у Београду. При резултату 2:1, који је нама одговарао јер нас је водио даље, досуђен је слободан ударац за гостујућу екипу. Сви смо знали да је њихов фудбалер Переира одличан извођач прекида и у том тренутку сам се окренуо ка свом асистенту Косановићу, кренуо сам да изустим реченицу коју је он већ изговорио у том тренутку: „Да ли је могуће да све стаје у овај један шут?”. На нашу срећу Переира је промашио, али у том тренутку ми је свашта пролазило кроз главу. Да је погодио сигуран сам да данас не бих седео овде са вама и да би све изгледало много другачије – рекао је Милојевић.

Будући академски грађани су се наравно интересовали и за то како ће састав Црвене звезде изгледати у наредној сезони, али и да ли ће нашу екипу са клупе и даље предводити управо Милојевић.

Када се све заврши и када се мало слегну утисци разговараћу са људима у клубу. Лепо ми је у Црвеној звезди, у овом клубу сам од своје шеснаесте године и он ми је пружио све. Сада уживам, а видећемо шта ће бити у будућности – поручио је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда мтс – Златибор уживо на нашем Јутјубу!
Следећи текстШампионке бодре шампионе