Фудбалери наставили дружење са школарцима

58

Црвена звезда наставила је да посећује своје најмлађе навијаче у београдским основним школама. Ове недеље наша делегација посетила је ОШ „Змај Јова Јовановић“ на Вождовцу.

Ученици су са одушевљењем дочекали своје миљенике Немању Радоњића и Марка Гобељића. Више од 200 малишана још у школском дворишту потрчало је у сусрет нашим фудбалерима. Аутограми и фотографије су се само низали.

Још један леп призор, који је постао уобичајен када Црвена звезда гостује у школама, пуна сала ђака, био је присутан и данас. Радоњић и Гобељић су у школској клупи уживали у разговору и дружењу са малишанима. Ни ту нису изостале фотографије и аутограми. Много смеха одзвањало је фискултурном салом, а и играчи, као и ђаци подједнако су уживали.

Звезда је и својим црвено-белим поклонима обрадовала школарце. На нашем штанду у школи ђаци су такође искористили прилику да постану чланови нашег клуба.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у школи који су учинили све да ђаци, али и фудбалери уживају.

Наш клуб ће и убудуће наставити да посећује основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Школарци, видимо се!