Директни преноси фудбалских утакмица за викенд

106

Наредног викенда сви Звездини навијачи моћи ће да прате неколико директних преноса путем званичног ЈуТјуб канала ФК Црвена звезда.

У петак, 20. априла, од 13,30 часова, на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда биће директно преношена конференције за медије на којој ће говорити шеф стручног штаба Владан Милојевић. Црвена звезда ће у Нишу против Радничког играти у суботу у 19 часова, а пренос утакмице радиће Аренаспорт.

У суботу, 21. априла од 11 часова, омладинци Црвене звезде дочекаће у оквиру 23. кола Омладинске лиге Србије екипу Инђије. Биће ово дуел између првопласиране Црвене звезде и дванаестопласиране Инђије, а наши омладинци покушаће да започну нову серију победа након прошлонедељног ремија на Вождовцу. Ову утакмицу преносиће директно на ЈуТјуб каналу ФК Црвена звезда.

Истог дана, од 16 часова, на Звездакидс каналу директно ће се преносити гостовање Графичара Локомотиви. Звездина Б екипа тренутно се налази на трећем месту на табели, са истим бројем бодова као и Локомотива која је четврта, и сви ће моћи да уживају у директном преносу дербија кола.

Претходни текстПочело Првенство Србије у картингу
Следећи текстКрстичић: У Нишу наставак победничког низа