Седам медаља у Загребу!

93

Веслачи Црвене звезде освојили су седам медаља на престижној интерационалној регати „Кроација Опен“ и на најбољи могући начин отворили веслачку сезону 2018!

Регата у Загребу била је прва изборна регата за млађе сениоре за Светско првенство у Пловдиву и прва критеријумска за јуниоре и кадете.

35. интернационална регата „Цроатиа Опен“ – РЕЗУЛТАТИ

Честитамо веслачком тиму Црвене звезде, на врхунским резултатима и сјајном почетку веслачке сезоне!

Првог дана регате освојене су сребрна и две брнзане медаље, а другог дана златна, две сребрне и једна бронзана медаља.

Златну медаљу и велику победу у четверцу скул, остварили су наши кадети Јован Љуна, Никола Стеванић, Александар Грбић и Петар Шаврљуга, са врхунским резултатом 6:21!

Сребрну медаљу у дубл скулу за кадете, освојили су Александар Грбић и Петар Шаврљуга.

Сребрну медаљу у четверцу без кормилара за кадете, освојила је је комбинација нашег Милана Иброчића са веслачима Графичара, Коларевићем, Малишићем и Србиновићем.

Наш јуниорски двојац, Славко Савић и Борис Димитријевић, освојили су бронзану медаљу и испунили временску норму за састав репрезентације Србије у времену 6:49,0, пола секунде иза посаде Галеба (Продановић и Станковић) и 6 секунди иза актуелних светских првака, Хрватске посаде, браће Лончарић.

Бронзану медаљу у двојцу без кормилара за јуниорке и сениорке, освојиле су наше кадеткиње Миња Визи и Ива Лазић. Иначе, девојке су први пут веслале трку у двојцу, после само пар тренинга, тако да је успех самим тим још већи.

Бронзану медаљу у четверцу без кормилара за јуниоре освојила је комбинована посада Галеба и Црвене звезде, у веома занимљивој и квалитетној трци.

Бронзану медаљу у дублу за јуниорке освојила је комбинована посада Црвене звезде и Партизана, Маша Безбрадица и Анђела Нишевић.

Претходни текстСви резултати млађих категорија
Следећи текстЦрвено-бели најтрофејнији на Првенству Србије