Аџић: Желим да оставим траг у дербију

66

После ускршњих празника наши фудбалери вратили су се тренинзима и наставили са припремом за предстојеће утакмице у плеј-офу. Звездино дете Лука Аџић, као и сви његови саиграчи, са нестрпљењем очекује 157. вечити дерби који је на програм у суботу, 14. априла, на нашем највећем стадиону.

Пријала нам је ускршња пауза, лепо смо се одморили и провели квалитетно време са својим породицама. Сада смо напунили батерије и пуни енергије припремамо се за вечити дерби који ће бити прекретница у овој сезони. Свесни смо да је дерби утакмица која може много да нам донесе. Дерби је специфична утакмица, значи нам много што играмо пред нашим навијачима на Маракани. Они ће нам бити ветар у леђа и водиће нас до победе – рекао је Аџић.

Млади Лука Аџић дебитовао је на 155. вечитом дербију у августу прошле године.

Вечити дерби је највећа утакмица у Србији, ја је тако доживљавам одувек. Европски мечеви јесу велики, имају своју драж, али дерби је ипак нешто посебно. Много вечитих дербија одиграо сам у млађим категоријама, али цео живот ми је био сан да у првом тиму дебитујем на дербију. Тај сан ми се остварио, а сада желим и да оставим дубљи траг. Сви смо свесни колики је улог, сматрам да би победа против Партизана била тачка на и, као и круна на све оно што смо урадили у претходном периоду.

Звездин крилни нападач у досадашњем делу сезоне постигао је шест голова.

Голови значе за самопоуздање сваком играчу, а посебно нама млађима. Волео бих да још до краја поправим ту статистику, верујем да ће бити прилике. Наравно да ми је велики сан да постигнем гол у вечитом дербију и надам се да ћу га и остварити – поручио је Аџић.

Претходни текстИ око терена по победу
Следећи текстВећ 70 пријава за кампове