Победа кадета уз 5 голова Великића!

59

Кадети Црвене звезде рутински су савладали Динамо 1945 из Панчева резултатом 8:0 у мечу 21. кола Кадетске лиге Србије.

Црвена звезда – Динамо 1945 Панчево 8:0 (3:0)

Стадион: Терен омладинске школе ФК Црвена звезда
Гледалаца: 150
Судија: Маринковић Бора
Стрелци: Великић у 12′, 70′, 72′, 82′, и 83′, Бурмаз у 25′, Јочић у 32′. и Савић у 88′.

Црвена звезда: Крстовић, Јовичић (од 70′ Милисављевић), Стајић, Ајдиновић,Савић, Миликић, Великић, Аџибаба, Купусовић, Јочић (од 70′ Павловић), Бурмаз (од 70′ Пиплица).

Динамо 1945: Лукић, Санадер, Башић, Дринић, Тадић, Рошу, Боројевић (од 65′ Радисављевић), Петровић, Митровић (од 46′ Николић), Танасић, Адамовић (од 46′ Вјештица).

Изабраници Николе Пуаче су од самог почетка у потпуности контролисали утакмицу, а до предности су дошли већ у 12. минуту, када је Јочић упослио Великића. После низа изгледних шанси, средином првог дела игре Бурмаз је постигао ефектан гол са ивице казненог простора, којим је удвостручио предност. Јочић је у 33. минуту повећао на 3:0, после одличног продора и асистенције Купусовоћа са леве стране.

Иако су црвено-бели створили велики број шанси, резултат се није мењао све до 70. минута, када је брзоноги Великић реализовао контру и повећао на 4:0. Само два минута касније, Великић је дошао до хет-трика, а у наставку је постигао још два гола. Да друго полувреме не прође у потпуности у знаку Великића, побринуо се капитен Савић, који је у 88. минуту на правом месту дочекао одбитак после шута Купусовића и поставио коначних 8:0.

Црвена звезда је овом победом увећала предност на тебели Кадетске лиге Србије у односу на другопласирани Партизан, па разлика сада износи шест бодова. До краја првенства биће одиграно још девет кола, а наше момке следеће недеље очекује гостовање екипи Вождовца.

Претходни текстОбавештење – термини одигравања утакмица финала
Следећи текстСлободан улаз на финале, без гостујућих навијача